Segment леток

Најголем избор на компјутерска галантерија од брендот SEGMENT!

 

Е-трговијата во Македонија, како помина 2018год. и што се очекува во 2019год.

Е-трговијата во Македонија, како помина 2018год. и што се очекува во 2019год. Интервју за IT.mk со Горан Цветинов - Генерален Директор на Нептун

 

ACER Aspire3

Ново искуство на елеганција и перформанси!

 

Нептун вредносни ваучери - Идеален подарок за вашите најблиски!

Нептун вредносни ваучери - Идеален подарок за вашите најблиски!

 

LG OLED TV B8

Нов начин на гледање на ТВ ВИДЕО

 

Купувајте во Нептун со ИутеКредит - Брз кредит до 100.000 денари!

Купувајте во Нептун со ИутеКредит - Брз кредит до 100.000 денари! Отплата до 24 месеци - Аплицирање само со лична карта!

 

Пакет на софтвер и игри со ASUS лаптопи

Со секој ASUS лаптоп со intel процесор добијте вредни игри и софтвер!

 

Прочистувач на воздух BLUEAIR - Blue Pure 221

Прочистувач на воздух BLUEAIR - Blue Pure 221

 

Правосмукалки Беко со продолжена гаранција!

Правосмукалки Беко со продолжена гаранција! Продолжена гаранција 2+3 години на одредени БЕКО правосмукалки