LG OLED TV B8

Нов начин на гледање на ТВ ВИДЕО

 

Купувајте во Нептун со ИутеКредит - Брз кредит до 80.000 денари!

Купувајте во Нептун со ИутеКредит - Брз кредит до 80.000 денари! Отплата до 18 месеци - Аплицирање само со лична карта!

 

Пакет на софтвер и игри со ASUS лаптопи

Со секој ASUS лаптоп со intel процесор добијте вредни игри и софтвер!

 

Прочистувач на воздух BLUEAIR - Blue Pure 221

Прочистувач на воздух BLUEAIR - Blue Pure 221

 

Правосмукалки Беко со продолжена гаранција!

Правосмукалки Беко со продолжена гаранција! Продолжена гаранција 2+3 години на одредени БЕКО правосмукалки

 

Huawei Mate 20 Pro

Добредојдовте во повисока интелигенција

 

Двоен кешбек, за двојно повеќе среќа за првиот роденден на haPPy кобрендираната картичка

Двоен кешбек, за двојно повеќе среќа за првиот роденден на haPPy кобрендираната картичка

 

5 години гаранција на LG LED UHD телевизори

5 години гаранција на LG LED UHD телевизори

 

ЧИСТ ВОЗДУХ ЗА ПОЗДРАВ ЖИВОТ!

ЧИСТ ВОЗДУХ ЗА ПОЗДРАВ ЖИВОТ!