HAPPY WEEK од 27.05-03.06 - Големи попусти на сите производи и до 48 рати без камата на haPPy цени!

HAPPY WEEK од 27.05-03.06 - Големи попусти на сите производи и до 48 рати без камата на haPPy цени!

 

NEPTUN мобилната апликација достапна на App Store и Play Store - Симнете ја и Вие на вашиот смартфон!

NEPTUN мобилната апликација достапна на App Store и Play Store - Симнете ја и Вие на вашиот смартфон!

 

Bosch ви подарува 5 безгрижни години на вградна техника

Доколку купите вграден кујнски апарат или самостоен кујнски апарат во периодот од 1 мај до 31 август 2019, Bosch ви подарува 5 безгрижни години.

 

Двоен кешбек од 4.8% со haPPy MasterCard промотивно до 31.05.2019г.

Добијте двоен кешбек од 4,8% при секое купување со haPPy MasterCard кобрендираната картичка во Нептун продажните салони ширум Македонија!

 

Bosch ви подарува 5 безгрижни години

Во период од 1ви април до 30ти јуни, Bosch ви подарува 5 безгрижни години.

 

SONY XG95

Ексклузивно во Нептун SONY XG95 серија

 

Canon Zoemini

Модерен, тенок и лесен џебен печатач Совршен додаток за вашиот мобилен уред, каде и да се наоѓате!