Соопштение за измени и дополнувања во haPPy лојалната програма во периодот од 27.05-03.06.2019г.

Соопштение за измени и дополнувања во haPPy лојалната програма во периодот од 27.05-03.06.2019г.

 

Best for Better - Работилница со најуспешните вработени за 2018г.

На 14 и 15 Мај 2019год. во Велес, се организираше работилница на кои учествуваа 30 вработени од сите продажни салони на Нептун во Македонија.

 

NEPTUN мобилната апликација достапна на App Store и Play Store - Симнете ја и Вие на вашиот смартфон!

NEPTUN мобилната апликација достапна на App Store и Play Store - Симнете ја и Вие на вашиот смартфон!

 

БЕКО Обука за готвење и технологија - Eat like a pro!

БЕКО Обука за готвење и технологија - Eat like a pro!

 

Нептун на Скопски Маратон 2019

Нептун на Скопски Маратон 2019

 

Нептун на Саемот за кариера на Универзитет на Југоисточна Европа

Нептун на Саемот за кариера на Универзитет на Југоисточна Европа

 

Двоен кешбек од 4.8% со haPPy MasterCard промотивно до 31.05.2019г.

Добијте двоен кешбек од 4,8% при секое купување со haPPy MasterCard кобрендираната картичка во Нептун продажните салони ширум Македонија!

 

Нептун на Саемот за кариера на Универзитетот ФОН

Нептун на Саемот за кариера на Универзитетот ФОН

 

Учениците од СУГС „Цветан Димов“ на посета и практична настава во Нептун

Учениците од СУГС „Цветан Димов“ на посета и практична настава во Нептун

 

Купувајте ОНЛАЈН на нашата веб страна - Брзо, лесно, безбедно!

Купувајте ОНЛАЈН на нашата веб страна - Брзо, лесно, безбедно!