HAPPY WEEK од 27.05-03.06 - Големи попусти на сите производи и до 48 рати без камата на haPPy цени!

HAPPY WEEK од 27.05-03.06 - Големи попусти на сите производи и до 48 рати без камата на haPPy цени!

 

Соопштение за измени и дополнувања во haPPy лојалната програма во периодот од 27.05-03.06.2019г.

Соопштение за измени и дополнувања во haPPy лојалната програма во периодот од 27.05-03.06.2019г.

 

Best for Better - Работилница со најуспешните вработени за 2018г.

На 14 и 15 Мај 2019год. во Велес, се организираше работилница на кои учествуваа 30 вработени од сите продажни салони на Нептун во Македонија.

 

NEPTUN мобилната апликација достапна на App Store и Play Store - Симнете ја и Вие на вашиот смартфон!

NEPTUN мобилната апликација достапна на App Store и Play Store - Симнете ја и Вие на вашиот смартфон!

 

БЕКО Обука за готвење и технологија - Eat like a pro!

БЕКО Обука за готвење и технологија - Eat like a pro!

 

Нептун на Скопски Маратон 2019

Нептун на Скопски Маратон 2019

 

Bosch ви подарува 5 безгрижни години на вградна техника

Доколку купите вграден кујнски апарат или самостоен кујнски апарат во периодот од 1 мај до 31 август 2019, Bosch ви подарува 5 безгрижни години.

 

Нептун на Саемот за кариера на Универзитет на Југоисточна Европа

Нептун на Саемот за кариера на Универзитет на Југоисточна Европа